top of page
PicsArt_09-14-02.10.06.jpg

Ik schrijf ook in opdracht!


Zo schreef ik deze gedichten voor online content van de Boekenberg in Spijkenisse en Utca's Finest 030. Wil je dat ik iets schrijf voor jou(w) bedrijf, evenement of voor een goede vriend? Opzoek naar iets dat écht uniek is en eruit springt? Er is veel mogelijk! Neem snel een kijkje op de pagina 'contact' en laat me weten wat je wensen zijn. 

 

Voordragen- spoken word 

Daarnaast draag ik voor. Laat mij optreden in je café, op je evenement, verjaardag of diner. Met een thema aansluitend op jouw publiek! 

 

 

Sympathieke kaartenactie brengt 500 euro op!

Margot ten Bok wilde iets doen voor de mensen die alleen thuiszitten vanwege de coronacrisis èn voor de kwetsbare mensen in onze samenleving. Dus startte ze een sympathieke kaartenactie met zelfgeschreven gedichten. Voor opa’s, oma’s of iemand anders die we nu even niet kunnen zien. De volledige opbrengst van de actie gaat naar Dokters van de Wereld. Een win-win situatie dus. De ontvangers van de kaartjes blij en wij blij.

De actie is een groot succes. Het streefbedrag van 500 euro heeft Margot inmiddels al bereikt, maar ze gaat door. “Al meer dan 100 mensen zijn je voorgegaan en er is inmiddels maar liefst 500 euro opgehaald! Maar niet getreurd, er zijn nog genoeg kaartjes over”, laat Margot weten. De kaartjes kosten 2.95 euro per stuk, inclusief verzendkosten. Als je een persoonlijke boodschap erop geschreven wilt hebben, kan dat ook. De kaartjes zijn te bestellen via instagram: @voor.de.leuk of door een e-mailtje te sturen naar: voordeleuk.mtb@gmail.com.

We sluiten af met een van Margots gedichtjes:

Realiteit is niet altijd wat je wil dat het is
Soms moet je het gewoon accepteren
Want als je gaat piekeren over wat je mist
Zul je nooit zien wat de wereld je heeft gegeven

Dank je wel Margot!

Dokters van de Wereld

PicsArt_10-07-12.04.02.jpg
17948715865328184.jpg
bottom of page